Producten

Onderstaande producten worden verkocht bij ons aan de opvang, opsturen kan maar dan zijn de verzendkosten voor de koper. Bent u op zoek naar Theemutsen/Slaapzakjes/Knuffellappen/etc?  Caviamerchandise of andere huisdierproducten? Kijk dan bij het tabblad "Kaafjes"! (via de knop hiernaast)

Kruiden

Wij verkochten voorheen kruiden aan de opvang. Inmiddels worden de kruiden ook verkocht via Kaafjes.nl.

Daarom verkopen wij ze niet meer apart in de opvang.

De Nijkerk-mix en Nijkerk-Relax mix zijn te verkrijgen bij Beestenplein.nl. Hiervan gaat er per verkocht zakje ook een donatie naar onze opvang! Je vind ze via de knoppen hieronder!

Mochten de kruiden die je zoekt niet verkrijgbaar zijn via Kaafjes.nl? Kijk dan via de knop hieronder in de webshop van Beestenplein!

Kaarten & Kalenders

Anzichtkaarten

Leuke anzichtkaarten voor iedere gelegenheid, met alle sterren uit ons Caviahuis!

Per stuk: €0,80

Per set van 8: €5,- (Let op verkrijgbaar in vaste set. Set met tekst: foto 1 en Set zonder tekst: foto 2.)

Verjaardagskalender

Super toffe verjaardagskalender met alle sterren uit ons Caviahuis!

€10,-