Herplaatsbare Cavia's

Heb je interesse in onze cavia's? Wil je graag een cavia reserveren of wil je eerst even komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.  

 

 

De regels en prijzen van het herplaatsen zijn te vinden op de pagina "Over ons", via de knop hiernaast kan je deze bekijken.

 

 

Wij verkopen ook het één en ander om geld in te zamelen voor onze cavia's. Deze kan je vinden onder het kopje "producten" via de knop hiernaast! 

 

 

Zoek je cavia merchandise, slaapzakjes, theemutsen, mandjes, knuffellappen, enz? Neem dan een kijkje via de volgende knop!


LET OP:  Beren die hieronder in hun eentje op de foto staan worden allemaal gecastreerd en alleen bij een zeugje herplaatst. Dus níet bij een andere beer. Tenzij anders vermeld.

Lex

Gereserveerd!

 

Lex is een nieuwsgierige beer van ongeveer 6 maanden oud. 

Hij is nog niet gecastreerd, maar dat wordt hij in de toekomst wel. 

Hij kan uiteraard al wel gereserveerd worden!


Fedde

Fedde is een goudagouti beer. Hij is gecastreerd op 13 december 2020 en mag vanaf 9 januari verhuizen naar een mooie dame. 

Fedde komt uit een grote buitengroep en is ongeveer 10 maanden oud. Hij is niet heel erg gewend aan mensen en moet dus nog wel tam worden gemaakt. 

Gelukkig zagen wij bij andere caafjes uit deze groep dat dat redelijk snel lukte.


Cor

Cor is een goudagouti beer. Hij is gecastreerd op 13 december 2020 en mag vanaf 9 januari verhuizen naar een mooie dame. 

Cor komt uit een grote buitengroep en is ongeveer 10 maanden oud. Hij is niet heel erg gewend aan mensen en moet dus nog wel tam worden gemaakt. 

Gelukkig zagen wij bij andere caafjes uit deze groep dat dat redelijk snel lukte.


Puck

GERESERVEERD

 

Puck is een lieve beer van +- februari 2020. 

Hij is bij ons gekomen omdat hij niet meer met zijn broertje over weg kon. Hij zoekt graag aandacht en houdt  van knuffelen.

 

Puck moet nog geholpen worden voordat hij kan verhuizen. Hij mag natuurlijk wel al gereserveerd worden!