Herplaatsbare Cavia's

Heb je interesse in onze cavia's? Wil je graag een cavia reserveren of wil je eerst even komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.  

 

 

De regels en prijzen van het herplaatsen zijn te vinden op de pagina "Over ons", via de knop hiernaast kan je deze bekijken.

 

 

Wij verkopen ook het één en ander om geld in te zamelen voor onze cavia's. Deze kan je vinden onder het kopje "producten" via de knop hiernaast! 

 

 

Zoek je cavia merchandise, slaapzakjes, theemutsen, mandjes, knuffellappen, enz? Neem dan een kijkje via de volgende knop!


LET OP:  Beren die hieronder in hun eentje op de foto staan worden allemaal gecastreerd en alleen bij een zeugje herplaatst. Dus níet bij een andere beer. Tenzij anders vermeld.

Pedro

Gereserveerd!

 

Pedro is een energieke gecastreerde beer van ongeveer 6-7 maanden oud. 

Hij is gecastreerd op 7 december 2021 en mag dus vanaf 8 januari 2022 verhuizen naar een prachtige dame!


Tijger

Gereserveerd!

 

Tijger is een gecastreerde beer van 1 juni 2021. Hij was helaas niet meer zo aardig tegen zijn broertje, daardoor was het beter voor hem om hem te castreren en een prachtige vrouw voor hem te zoeken. Hij is gecastreerd op 8 december 2021 en mag vanaf 8 januari 2022 verhuizen naar een prachtige dame.

Hij kan al wel gereserveerd worden!


Blacky

Gereserveerd!

Meer informatie over Blacky is te vinden onder het kopje kneusjes/oudjes. Vanwege haar respectabele 5 jarige leeftijd. 


Zanbil & Fandoq

Deze 2 prachtige peruviaan mannen zijn van +- 1 juni 2021. Ze doen het goed samen en zoeken dan ook graag samen een huisje. 

Omdat het twee mannen zijn zoeken we voor hen echt wel iemand die veel ruimte kan brengen. Het liefst minimaal 140 cm. Iets kleiner zou ook mogen, maar dan wel met vaste uitloop, zodat ze veel ruimte hebben. Ze heren zijn niet gewend aan traplopen, maar kunnen dat misschien nog wel leren. Ook is het handig als ze 2 drinkpunten en 2 eetpunten hebben.

Wie o wie zou hen al deze heerlijke ruimte kunnen bieden?

 

(betere foto's volgen nog)