Herplaatsbare Cavia's

Heb je interesse in onze cavia's? Wil je graag een cavia reserveren of wil je eerst even komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.  

 

De regels en prijzen van het herplaatsen zijn te vinden op de pagina "Over ons", via de knop hiernaast kan je deze bekijken.

 

Wij verkopen ook het één en ander om geld in te zamelen voor onze cavia's. Deze kan je vinden onder het kopje "producten" via de knop hiernaast!

 


Emy

Gereserveerd!

Emy is een prachtig Lunkarya zeugje van +- oktober 2018. Ze is lief en rustig en zoekt een fijn maatje om mee te knuffelen. Emy zit nu samen met andere zeugjes die ook samen met haar herplaatst mogen worden.


Pieter

Pieter is een gecastreerde beer van ongeveer 1 jaar oud. Hij is nieuwsgierig naar alles om hem heen, maar soms nog wel wat schuw. Hij is gecastreerd op 28-05-2019. 

Pieter woont samen met Steffie. Steffie is een lief zeugje van +- september 2018. 

Ze zoeken samen een fijn huisje!


Joost & Pluus

Deze twee broers zijn van +- februari 2017. Het zijn twee prachtige Lunkarya's en ze kunnen goed met elkaar overweg. 

Het zijn twee grote beren, dus ze zoeken een huisje met veel ruimte. 


Mees & Max

Gereserveerd!

Deze twee broertjes zijn geboren rond half mei. Ze hebben een poos extra voeding gekregen omdat ze beide nog best wel dun waren. Inmiddels wegen ze beide ruim 300 gram. Ze kunnen nog steeds een hoop liefde en eten gebruiken, maar ze mogen wel verhuizen. 


Otter

Gereserveerd! 


Otter is een prachtige beer van ongeveer 1 jaar.  Hij is gecastreerd op 25-05-2019 en mag verhuizen naar een lieve dame. 


Tim & Marit

Tim is een lieve teddy beer van ongeveer maart 2016. Hij heeft een hoop achter de rug en is erg ziek geweest. Inmiddels is hij aan de betere hand en mag hij eindelijk verhuizen! 

Hij woont nu samen met Marit, een zeugje van +- november 2018. Ook Marit is ziek geweest en is inmiddels weer beter. 

Samen zoeken zij een huisje om oud te worden en waar ze heerlijk vertroeteld gaan worden.


Fido

Fido is een beertje van +- september 2018. Hij is helaas zijn broertje verloren en wacht nu tot hij gecastreerd kan worden. De datum daarvoor wordt zo snel mogelijk gepland. Fido mag al wel gereserveerd worden!


Yoda

Yoda is een stoere beer van +- juni 2016. Hij is helaas zijn maatje verloren en wacht nu tot hij gecastreerd kan worden. De datum daarvoor wordt zo snel mogelijk gepland. Yoda mag al wel gereserveerd worden!