Herplaatsbare Cavia's

Heb je interesse in onze cavia's? Wil je graag een cavia reserveren of wil je eerst even komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.  

 

 

De regels en prijzen van het herplaatsen zijn te vinden op de pagina "Over ons", via de knop hiernaast kan je deze bekijken.

 

 

Wij verkopen ook het één en ander om geld in te zamelen voor onze cavia's. Deze kan je vinden onder het kopje "producten" via de knop hiernaast! 

 

 

Zoek je cavia merchandise, slaapzakjes, theemutsen, mandjes, knuffellappen, enz? Neem dan een kijkje via de volgende knop!


LET OP:  Beren die hieronder in hun eentje op de foto staan worden allemaal gecastreerd en alleen bij een zeugje herplaatst. Dus níet bij een andere beer. Tenzij anders vermeld.

Grover

Grover is een jong beertje geboren op 10 maart 2021. Hij is niet gecastreerd en woont nu tijdelijk bij Elmo. Dit gaat heel goed en hij zou dus mogen verhuizen naar een eenzame beer. Als hij 600 gram is mag hij gecastreerd worden, daarna zou hij ook kunnen verhuizen naar één of meerdere dames.


Loek

Loek is een gecastreerde beer van +- december 2019. Hij is op zoek naar één of meer leuke dames om mee samen te wonen! Loek is nog niet super gewend aan knuffelen, maar met een beetje TLC komt dat helemaal goed! 


Rocky

Rocky is een prachtige gecastreerde beer van oktober 2020. Hij is wat schichtig met oppakken, maar hij is wel gewend aan huiselijke geluiden en een hoop liefde. 

Rocky is op zoek naar een lieve dame of meerdere lieve dames om bij te wonen. 

Wie o wie kan hem een fijn plekje bieden?


Millo

Gereserveerd!

Millo is een grote, zware beer van 6 juni 2019. Hij wordt binnenkort gecastreerd en we zouden het tof vinden als hij naar een groep dames kan verhuizen waar hij lekker veel ruimte heeft. Dit zodat hij rond kan wandelen en hopelijk daar wat gewicht mee verliest ;) 

Millo kan natuurlijk wel al gereserveerd worden!


Mello

Gereserveerd!

Mello is een grote, zware beer van 6 juni 2019. Hij wordt binnenkort gecastreerd en we zouden het tof vinden als hij naar een groep dames kan verhuizen waar hij lekker veel ruimte heeft. Dit zodat hij rond kan wandelen en hopelijk daar wat gewicht mee verliest ;) 

Mello kan natuurlijk wel al gereserveerd worden!


Bruno

Bruno is een stoere gecastreerde beer van 16-01-2021. Hij is uitgeplaatst geweest, maar helaas waren de dames niet zo lief voor hem. Daarom moet hij helaas weer naar een nieuw huisje. 

Bruno heeft ontzettend veel energie en daarom zoekt hij een heel groot hok. Hoe meer ruimte hoe beter en hoe meer vrouwen hoe beter. 

Hij is gewend aan huiselijke geluiden en erg nieuwsgierig. Hij is wel nog een beetje schuw met oppakken. We denken dat het niet zo handig is om hem bij kinderen te plaatsen, hij heeft echt de rust en ruimte nodig. 

Heb jij de perfecte groep/ruimte voor hem? Neem dan snel contact op!


Droppie & Pip

GERESERVEERD! 


Droppie (Bruin) is een gecastreerde beer van +- december 2017. Pip (Gevlekt) is zijn prachtige dame van +- oktober 2018. 

 

Het is een ontzettend lief koppel die nu voor de 2e keer in de opvang zijn. Ze zijn erg gek op elkaar en houden van knuffelen. Ze zoeken samen een huisje met lekker veel ruimte en veel liefde! 


Simba & Timon

Simba en Timon zijn 2 broertjes die al vanaf het nest bij elkaar wonen. Ze zijn geboren op 10 maart 2021 en doen het super goed samen. 

We zouden de heren graag bij elkaar houden en zoeken voor hen daarom een huisje met zo veel mogelijk ruimte (i.i.g. 140 cm). Zo kunnen ze lekker rennen, spelen en groeien en elkaar ook even ontvluchten als dat nodig is.