Herplaatsbare Cavia's

Heb je interesse in onze cavia's? Wil je graag een cavia reserveren of wil je eerst even komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.  

 

De regels en prijzen van het herplaatsen zijn te vinden op de pagina "Over ons", via de knop hiernaast kan je deze bekijken.

 

Wij verkopen ook het één en ander om geld in te zamelen voor onze cavia's. Deze kan je vinden onder het kopje "producten" via de knop hiernaast!

 
Noga

Gereserveerd!

Noga is een hele lieve beer van ongeveer 3 jaar oud. Zijn maatje is overleden en daardoor is hij in de opvang gekomen. Noga wordt binnenkort gecastreerd en dan gaat hij opzoek naar een mooie dame.

Hij mag dus nog niet verhuizen, maar hij kan zeker gereserveerd worden!Hugo

Hugo is een stoere CH-teddy beer. Hij is ongeveer 1 jaar oud en hij wordt binnenkort gecastreerd. Daarna gaat hij op zoek naar een leuke dame. 

Hij mag dus nog niet verhuizen, maar hij kan zeker gereserveerd worden!
Dobby

Dobby is een beertje van +- januari 2019. Hij werd hier gebracht in een emmer en is niet erg tam. Wel is het een enorme schat, op schoot gaat hij heerlijk liggen en is hij erg nieuwsgierig naar de buitenwereld. Als hij veel geknuffeld wordt is hij zeker tam te krijgen! 

Dobby kan niet goed met andere beertjes, daarom wordt hij binnenkort gecastreerd en dan kan hij herplaatst worden bij een leuke dame. Hij mag al wel gereserveerd worden!


Pietje & Fritsje

Gereserveerd!

Pietje & Fritsje zijn 2 broers van ongeveer november 2018. Ze willen graag samen verhuizen, maar hebben daarvoor wel een groot hok nodig. 

 


Kuifje & Jet

Kuifje is een langharige gecastreerde beer van ongeveer 2 jaar. Hij zit samen met Jet en dat gaat heel goed!

Jet is een dame van ongeveer 1,5 jaar. Ze is best een pittige tante, maar een schat op schoot.

Samen zoeken zij een nieuw huisje.


Belle & Lieke

Gereserveerd

Belle & Lieke zijn al wat oudere dames van ongeveer 4 jaar. Ze zoeken ondanks hun leeftijd een huisje waar ze lekker rustig kunnen leven. Ze houden van knuffelen en zijn erg nieuwsgierig.


Titi & Naline

Deze 2 dames zijn ongeveer 4 jaar oud. Ze zijn heel vrolijk, nieuwsgierig en komen altijd vragen om eten. 

Titi kwam bij ons met een melkkliertumor, deze is succesvol verwijderd en kan aan die kant niet meer terugkomen. Er is alleen een hele kleine kans dat het in de andere melkklier ook ontstaat, daardoor is het lastig om een huisje voor hen te vinden.

De dames zijn verder gezond en rennen lekker rond hier. 

Ze zoeken samen, ondanks de omstandigheden, een fijn huisje bij mensen die goed voor hen kunnen zorgen.


Floris

Gereserveerd! 

Floris is een prachtige langharige beer van ongeveer 1 jaar oud. Hij wordt binnenkort gecastreerd en daarna kan hij bij een leuke dame gaan wonen. 

Natuurlijk is Floris al wel te reserveren!


Scotty

Scotty is een schattige CH-teddy van ongeveer een half jaar oud. Hij is nog wat schuw, maar dat kan makkelijk verholpen worden met een hoop knuffels. Scotty wordt binnenkort gecastreerd en zal daarna op zoek zijn naar een leuke dame. 

Hij kan al wel gereserveerd worden!


Jasper

Jasper is een CH-teddy met drie vrolijke kleurtjes, hij is een half jaar oud. Hij is nog wel een beetje schuw, maar hij kan goed tam gemaakt worden. Hij wordt binnenkort gecastreerd en mag daarna verhuizen naar een leuke dame.

Hij kan al wel gereserveerd worden!


Daan

Daan is een prachtige langharige cavia met een leuke kuif. Hij is ongeveer een half jaar oud en wordt binnenkort gecastreerd. Hij is nog een beetje schuw, maar met veel knuffels komt dat goed. 

Hij mag al wel gereserveerd worden!


Juno

Gereserveerd! 

Juno is een prachtige CH-teddy van ongeveer een half jaar oud. Hij wordt binnenkort gecastreerd en gaat dan op zoek naar een mooie dame. Ook hij is nog een beetje schuw, maar kan goed tam gemaakt worden.

Hij kan al wel gereserveerd worden!