Herplaatsbare Cavia's

Heb je interesse in onze cavia's? Wil je graag een cavia reserveren of wil je eerst even komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.  

 

 

De regels en prijzen van het herplaatsen zijn te vinden op de pagina "Over ons", via de knop hiernaast kan je deze bekijken.

 

 

Wij verkopen ook het één en ander om geld in te zamelen voor onze cavia's. Deze kan je vinden onder het kopje "producten" via de knop hiernaast! 

 

 

Zoek je cavia merchandise, slaapzakjes, theemutsen, mandjes, knuffellappen, enz? Neem dan een kijkje via de volgende knop!


LET OP:  Beren die hieronder in hun eentje op de foto staan worden allemaal gecastreerd en alleen bij een zeugje herplaatst. Dus níet bij een andere beer. Tenzij anders vermeld.

Snowy & Choco

GERESERVEERD!


De broers zijn +- april 2019 geboren en willen graag samen naar een forever home want ze vinden het heel fijn samen. Ze laten zich makkelijk oppakken en knuffelen. Een beetje verlegen kunnen ze wel zijn. Met veel rustige knuffelsessies en veel liefde zul je ze zien opbloeien. 

 

Over Choco 

Choco is een langharige California met een prachtig zwart snuitje. Hij heeft een lief en rustig karakter en scharrelt de hele dag door het hok opzoek naar eten. Hij is dol op eten, vooral peterselie, witlof en bleekselderij en laat het altijd weten als hij honger heeft. 

Als er een streepje zon in het hok komt ligt hij heerlijk te zonnebaden. Net als zijn broertje is hij blij met een kort kapsel. Tijdens warme dagen geeft het hem duidelijk opluchting. Want zonder knipbeurt hebben ze allebei prachtige lange lokken. 

Nieuwsgierig kijkt hij je aan, en dan smelt je weg in zijn prachtige oogjes.

 

Over Snowy 

Het broertje van Choco heet Snowy. Ook hij is langharig en heeft een mooi subtiel kleurverloop in zijn haren en een kruin op z'n koppie.

Snowy is de meest rustige van beiden en stiekem een beetje verlegen. Hij kan de hele dag dutten en rond scharrelen, maar rond etenstijd en bij vers hooi wordt hij hyper en gaat heerlijk fluiten en popcornen. 

Ook dol op eten, maar een beetje verlegen is hij wel. Gelukkig deelt zijn broertje alles met hem. Uit de hand eten durft hij wel! Want als zijn broer kan schooieren, durft hij dat ook! 

Hij is een ontzettende knuffelkont en net als Choco altijd goed te pas. Wel moet hij even wennen aan geluiden en onverwachte bewegingen. Croissant is zijn tweede naam omdat hij heerlijk opgekruld kan liggen slapen.