Kneusjes en Oudjes

Kneusjes

Hallo Allemaal,

Soms hebben wij cavia's zitten die een beetje kwakkelen met hun gezondheid, of bultjes hebben die niet weg te halen vallen. Dit zijn caafjes die we eigenlijk niet meer uit kunnen plaatsen en waarvan we niet goed weten hoe oud ze gaan worden. Deze beestjes kunnen wel nog prima een tijd leven en een fijn huisje krijgen! 

Wij hebben namelijk niet de ruimte om hen allemaal te houden en te verzorgen. Daarom zoeken wij mensen die het niet erg vinden om zulke cavia's op te vangen voor ons en hen een liefdevol thuis te geven. 

 

Deze cavia's zijn dus oppas-cavia's en alle ziekte verschijnselen behorend bij het ziektebeeld wat wij van hen kennen zullen dan ook door ons worden vergoed. Natuurlijk wel in overleg! 

 

De cavia's die hiervoor in aanmerking komen staan hieronder beschreven

Oudjes

Ook oudere caafjes verdienen een fijn huisje voor hun pensioen dagen! Daarom hebben wij voor hen dit aparte kopje gemaakt. Zoek jij het liefst wat oudere diertjes? Kijk dan hieronder voor de caafjes die een huisje zoeken!

Blacky

Gereserveerd!

 

Blacky is een prachtige dame van ongeveer maart 2017, al bijna 5 jaar! Ze heeft haar hele leven buiten gewoond, maar sinds haar laatste maatje overleed was ze daar niet happy meer. Daarom is ze nu opzoek naar een warm binnenhuisje met een nieuw vriendje. 

Blacky is wel wat kieskeurig, maar dat mag ook op haar leeftijd. Daarom willen we graag koppelen in de opvang, om zo de juiste match te vinden. 

 

Inmiddels hebben we een keer gekoppeld, wat helaas niet de ideale combi bleek te zijn. Daarom wil Blacky graag verhuizen naar een gecastreerde beer. Misschien zou een stabiele groep ook wel gaan, maar zeker met koppeling in de opvang. Blacky heeft echt die rust en vrede nodig om haar enthousiasme aan te vullen.