COVID-19 / Coronaregels

Lieve mensen,
Helaas ontkomen wij ook niet aan maatregelen. We vragen jullie je hier aan te houden als je naar de opvang komt. Zo houden we ons team veilig en zorgen we dat de opvang open kan blijven.
Hieronder vind je alle maatregelen, we vragen jullie begrip.
Groetjes,
Katja, Eva, het team vrijwilligers en stagiaires

Mondkapjes

Ook bij ons geldt een mondkapjesplicht. We willen u dan ook vragen een mondkapje te dragen bij bezoek aan de opvang. (>6 jaar)

Aantal personen

Wij willen u vragen om met maximaal één volwassenen bij ons te komen. Daar mag één kind bij van <13 jaar. 

Wij vinden dit helaas ook erg jammer en we proberen daarom de website goed up-to-date te houden. Foto's en video's maken voor het thuisfront mag uiteraard.

1.5 meter

We vragen u zo veel mogelijk 1.5 meter afstand te houden. Soms, om de veiligheid van de dieren te waarborgen, zal dit niet helemaal lukken. Als we er allemaal om denken komt het goed! 


Op Afspraak

Wij werken nu strikt op afspraak en willen jullie vragen echt op tijd te komen. Dit om te voorkomen dat het te druk wordt in de opvang. 

Mocht je onverhoopt vertragen door bijv. file, laat het dan even aan ons weten. Het kan zijn dat u dan even moet wachten tot we klaar zijn met de volgende klant.

Klachten?

Heb jij of iemand uit jouw directe omgeving klachten? Ben je in contact geweest met iemand met corona? Blijf dan thuis! 

We maken dan gewoon een nieuwe afspraak. Laat het ons wel even weten.

Contant geld

Wegens belastingtechnische zaken werken wij wel gewoon met contant geld. Dit kan zo contactloos mogelijk uitgewisseld worden.