Cavia APK

Waarom?

Wij merken dat het soms voor baasjes lastig is om nageltjes te knippen en de vacht te verzorgen. Daarom willen wij aanbieden om dat te doen voor jullie. Sinds mei 2018 vangen wij honderden cavia's per jaar op, waardoor we de nodige ervaring hebben. 

Het is natuurlijk geen probleem als je van ons wilt leren, zodat je het de volgende keer zelf kan doen. Daar helpen we graag bij. Dit doen we echt met liefde om baasjes te helpen en uit zorg voor de cavia's.

 

 

Doordat we ervaren zijn scheelt het stress voor de cavia. Ook hebben we de juiste middelen en het geld gaat direct in de pot van de opvang. Zo kunnen we weer meer cavia's helpen. 

Wanneer?

Onderstaande zaterdagen tussen 12.30 en 16.00 uur:

  • 25-09-2021
  • 23-10-2021
  • 20-11-2021
  • 18-12-2021

Uiteraard houden wij ons aan de Covid-19 regels!

Hoe?

Neem contact met ons op via mail of app om een afspraak te maken. Vermeld dan:

  1. Welke behandeling
  2. Hoeveel cavia's
  3. Ras van de cavia's

Zo kunnen wij zo goed mogelijk de juiste hoeveelheid tijd inplannen voor u. (Hoe lang het duurt is afhankelijk van de behandeling, ras en hoeveelheid cavia's. De tijden die er bij staan zijn een algemene inschatting per cavia.)


 

Hieronder staan de 3 beschikbare behandelingen, de achterstaande prijzen zijn per cavia. Uiteraard krijgen de cavia's ook wat lekkers hier. Dat hoort bij de behandeling ;)

We maken geen onderscheid in rassen. Wel is het goed even te zeggen dat gladharige, kortharige caafjes eigenlijk zelden de "Spa" of "Wellness" nodig zullen hebben. Hun vacht is zo goed als onderhoud vrij. 

Basis €3,-

Nagels knippen

Berenschoonmaak*

Oortjes schoonmaken

+- 20 min

Spa €5,-

Nagels knippen

Haren bijpunten

Berenschoonmaak*

Oortjes schoonmaken

+- 30 min

Wellness €10,-

Nagels knippen
Haren knippen/scheren
Wassen

Berenschoonmaak*

Oortjes schoonmaken

+- 45 min


Let op: Wij zijn geen dierenartsen!

* Berenschoonmaak = Het schoonmaken van het geslachtsdeel

Kijkje tijdens de behandeling:

Video's:

CH-Teddy

In deze video doen wij voor hoe je een CH-Teddy cavia mooi bijknipt. Je knipt als het waren de hogere pluizen bij tot een mooie egale bol met haar. Er is één vereiste: Doe dit met een hele scherpe schaar en pas op voor pootjes, oortjes en oogjes.